English breakfast.jpgEnglish breakfast.
Bereidingstijd : circa 35 minuten.    Porties : 2.

Ingrediënten :
- 4 varkensworstjes; - 6 reepjes rugspek; - 4 eieren; - 1 tomaat; - 450 gram champignons;
- 250 gram 
bonen (blik); - thee of koffie; - vers sinaasappelsap; - 6 sneetjes brood.

Bereiding :
Grille eerst het spek, af en toe draaien zorgt ervoor dat het gelijkmatig aan beide kanten kookt. 
Snijd inkepingen in het vet zodat het niet opkrult wanneer het kookt, waardoor het moeilijker wordt om het vet op te kloppen.

Rooster de sneetjes brood lekker knapperig en leg ze op een bord om warm te blijven bij de grill.
Snij de tomaat en de champignons in plakjes en bak,
 ze hoeven alleen lichtgebakken te worden voordat ze met je gebakken brood op de hete plaat worden gelegd om op de ontbijtaanvulling te wachten.
Begin nu met het bakken van de worstjes, je kunt ze in dezelfde pan bakken en ze moeten gelijkmatig en goed gebakken worden om ervoor te zorgen dat ze zowel van binnen als van buiten gekookt worden.
Kook nu de bonen, ze moeten meestal gewoon worden opgewarmd en je kunt dat doen in 2 minuten in een magnetron of in een kleine pan op het fornuis.
Wanneer je worstjes en bloedworst klaar zijn, monteer je alle ingrediënten op hun uiteindelijke borden voor serveren. 
Borden moeten groot genoeg zijn om alle ingrediënten van een volledig Engels ontbijt comfortabel te bewaren zonder dat alles krap is.

Serveer het ontbijt met veel verse thee en koffie, samen met een glas vers sinaasappelsap.
Zorg ervoor dat er een selectie van jam, boter en marmelade voor de toast op tafel is, evenals zout, peper, tomatensaus en HP Brown saus als je het kunt krijgen