Classic-Lobster-Rolls.jpgClassic Lobster Rolls.
Bereidingstijd : circa 25 minuten.    Porties : 4.

Ingrediënten :
- 600 gram kreeft vlees; - 2 el mayonaise; - 1 el citroensap; - peper en zout naar smaak; - 6 el boter;
- 4 New England Style hotdogrollen; - 4 eetlepels gehakte verse bieslook.

Bereiding :
Snijd de staart in hapklare stukjes en plaats deze in een grote kom met het vlees van de klauw en de poten. Klop de mayonaise en citroensap in een kleine kom en breng op smaak met zout en peper.
Gooi voorzichtig de dressing met het kreeftenvlees en zet apart.
Verwarm een middelgrote koekenpan op middelhoog vuur en voeg twee eetlepels boter toe.
Rooster de buitenkant van de hotdog in de pan tot ze goudbruin zijn.
Draai en roosteer de achterkant. Herhaal met de resterende rollen.
Open elke rol en vul met 1/4 van de kreeftensalade.
Sprenkel 1 eetlepel gesmolten boter over elke rol en bedek met 1 eetlepel bieslook.
Serveer onmiddellijk.